Äntligen en bra plattform för aktiehandel

Något som ni kanske inte vet är att jag är väldigt intresserad av högriskinvesteringar. Varför? För att hög risk också innebär bra möjligheter till stor vinst. Det finns en speciell investeringsform som kallas för binära optioner. Vad är binära optioner? Det finns folk som förklarar binära optioner mycket bättre än mig men kort och gott handlar det om att förutspå kursutvecklingar. Du typ.. bettar på det, du köper alltså inga aktier.

Binära Optioner

Ett problem i Sverige har varit att det inte riktigt finns några bra plattformar där man kan handla med binära optioner. Nu har jag haft lite dålig koll men såg att IQ Option lanserat i Sverige.. vet inte exakt när dom lanserade men vet i alla fall att detta är en riktigt seriös plattform i andra länder. Läser man runt lite så ser man också att IQ options fått bra recensioner i Sverige.

Det känns med andra ord som att det är dags att jag skapar mig ett konto där och börjar investera lite. Vanlig aktiehandel börjar bli lite tråkigt. Säkert men tråkigt.

Vidare vill jag göra det väldigt tydligt att binära optioner inte är något som passar alla. Det är som jag sa i början en typ av handel som involverar väldigt hög risk. Från en sekund till en annan så kan du förlora ditt kapital. Det är kanske inte så roligt. Anledningen att jag gillar det är för att jag tycker att det är relativt lätt att förutspå kursutvecklingar, speciellt över lite längre tid.. och för att det ger ganska bra utbetalningar. Det är inte direkt så att vanlig aktiehandel kan generera intäkter på upp till 95% av din initiala investering på några timmar. Passa dig dock, se alltid till att ha 100% koll på vad du gör innan du sätter igång med något dylikt.

Sedan är det nog inte någon annan mäklare jag skulle rekommendera för detta heller. Just IQ Option är en seriös produkt men det finns också mycket skojare som kommer att försöka ta dina pengar.

Går det att tjäna pengar på det här?

Klart det går att tjäna pengar på binära optioner men dom flesta kommer att förlora pengar. Jag minns inte riktigt vart jag läste det nu på rak arm men det finns i alla fall data som jämfört kortspel som hold em med binära optioner. Ungefär 5% av alla ”spelare” kommer att kunna tjäna pengar på det. I slutet av dagen så handlar det väldigt mycket om talang och strategi. Det är som med det mesta, nästan alla vill vara framgångsrika men väldigt få är villiga att göra det som krävs för att lära sig hur det fungerar.